top of page
Zoeken

Zelfstandig wonen in de Studentenpaviljoens Aan ’t Verlaat – DelftZelfstandig wonen in de Studentenpaviljoens Aan ’t Verlaat – Delft


Na een proces van gefaseerde oplevering worden de Studentenpaviljoens Aan ’t Verlaat half november in het geheel opgeleverd. De laatste oplevering betreft vijf zelfstandige studio’s. Deze woningen zijn nog steeds beschikbaar en daarom bieden wij nu de mogelijkheid tot inschrijving. Maandag 12 oktober om 13.00 zal deze starten. Wees er snel bij want de eerste die zich inschrijft heeft als eerste recht op een studio!


De studio’s zijn onderdeel van het tweede project van SHS Delft: de Studentenpaviljoens Aan ’t Verlaat. Dit uitgestrekte pand temidden van het groene landschap van GGZ Delfland, wordt voor een periode van tien jaar getransformeerd naar 126 studentenwoningen. Hiervan worden 81 kamers bewoond door internationale studenten en de resterende kamers zijn bestemd voor Nederlandse studenten.


Het gebouw is gesitueerd in “Delft Vrijenban”, een rustige woonbuurt in het noordwesten van Delft. Het bruisende stadscentrum van Delft ligt op een kilometer afstand en de TU Delft campus is, op nog geen drie kilometer afstand, binnen 10 minuten te bereiken per fiets. Daarbij bevindt zich een grote supermarkt op slechts vijf minuten loopafstand. Buslijn 60, rijdend van Delft Tanthof via station Delft naar Nootdorp centrum, komt langs de Studentenpaviljoens en heeft een bushalte op nog geen 100 meter afstand van het pand. Het complex ligt nabij het recreatiepark het Delftse Hout. Rondom het pand zijn gratis parkeerplekken en op het terrein zijn fietsenstallingen aanwezig.


De studio’s verschillen qua grote, aantal kamers, faciliteiten en huurprijs. Zo is er bijvoorbeeld een studio met een grote ingebouwde keuken, waarbij er veel ruimte is voor een hobby kok. Ook beschikbaar, is een ruime tweekamer studio met een aparte entree, slaapkamer en woonkamer. In elke woning is het mogelijk om naast een hoofdhuurder een medehuurder in te schrijven, hierdoor is het mogelijk met een partnet samen te wonen in de Studentenpaviljoens. Aangezien het zelfstandige woningen betreft, is er de mogelijkheid tot aanvraag van huursubsidie. De volledige informatie per studio is te vinden op de site van onze beheerder 4-Freedom

bottom of page