top of page

Item List

FJ6A0348.jpg

PORTFOLIO

POLAKWEG

De Polakweg is het eerste project van SHS Delft in Rijswijk. Hier worden drie voormalige kantoorpanden getransformeerd naar 344 tijdelijke kamers voor Nederlandse- en internationale studenten, studerende statushouders en doorstroomwoningen voor PhD'ers.

ABTSWOUDE BLOEIT!

SHS Delft heeft de handen ineengeslagen met Zorgorganisatie Pieter van Foreest en Stichting PerspeKtief om van Abtswoude, het voormalige verzorgingshuis, weer een locatie te maken die bloeit!

JAAGPAD 1

In het voorjaar van 2016 heeft SHS Delft een ontwerpwedstrijd geïnitieerd voor de gemeenschappelijke ruimte van een voormalig kantoorpand aan het Jaagpad in Rijswijk.

PAVILJOENS AAN 'T VERLAAT

Na een vruchtbare samenwerking met GGZ Delfland met als resultaat de Studentenflat Aan ’t Verlaat, is besloten wederom de handen ineen te slaan voor de realisatie van dit tweede project.

STUDENTENFLAT AAN 'T VERLAAT

De Studentenflat Aan ’t Verlaat is het eerste opgeleverde project van SHS Delft. Deze voormalige broeder- en zusterflat van GGZ Delfland is na een periode van 10 jaar leegstand tijdelijk herontwikkeld tot studentenhuisvesting.

bottom of page