top of page
FJ6A0429.jpg

DE ORGANISATIE

HUIDIGE BESTUUR

SHS Delft wordt fulltime gerund door vijf studenten van de TU Delft. Het bestuur staat voor een periode van één jaar aan het hoofd van de stichting en bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en twee bestuursleden vastgoed.

 

Zij houden zich gezamenlijk bezig met de dagelijkse activiteiten van de stichting. Om de continuïteit te waarborgen en waardevolle kennis te behouden, vindt er ieder halfjaar een wissel plaats. Daarbij geldt tevens dat de secretaris na een halfjaar aantreedt als voorzitter.

MAAK KENNIS MET ONS

jan pieter lanzing-04.jpg

Jan Pieter Lanzing

Voorzitter

 • LinkedIn Jan Pieter Lanzing
Fleur Daalderop

Fleur Daalderop

Secretaris

 • LinkedIn Fleur Daalderop
Maurits Sent

Maurits Sent

Penningmeester

 • Linkedin Maurits Sent
Anouck van 't Schip

Anouck van 't Schip

Bestuurslid Vastgoed

 • Linkedin Anouck van 't Schip
Roman Weber

Roman Weber

Bestuurslid Vastgoed

 • Linkedin Roman Weber

 

BESTUURSJAAR
DOEN?

SHS Delft zoekt nieuwe bestuursleden!

Per september 2024 is SHS Delft op zoek naar vier nieuwe bestuursleden die de functies secretaris/voorzitter, penningmeester en bestuurslid vastgoed zullen bekleden. Wil je je aanmelden als kandidaat?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@shsdelft.nl.

Kopie van FJ6A7066-2.jpg

SHS Delft wordt gerund door een fulltime bestuur waarin in totaal vijf studenten van de TU Delft plaatsnemen. Een bestuursjaar kent een periode van 12 maandenwaarbij de volgende functies bekleed worden door de bestuursleden; een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid vastgoed. Gezamenlijk houden zij zich bezig met alle interne én externe bedrijfsprocessen. 

Alle bestuursleden krijgen daarnaast een ruime bestuursvergoeding voor hun werkzaamheden bij SHS Delft. Deze vergoeding wordt maandelijks uitgekeerd.

FJ6A0955.jpg

 

AAN DE SLAG!

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een professioneel netwerk opbouwen? Nieuwe innovatieve woonconcepten bedenken en duurzaam transformeren? Werken in een ambitieus team?


Kies dan voor een bestuursjaar bij SHS Delft!

Bij SHS Delft kun je in tegenstelling tot je studie unieke ervaringen opdoen in de praktijk van de vastgoedwereld. 

Eén heel jaar lang ben jij
verantwoordelijk voor je eigen bedrijf in een hecht team van studenten. Naast het runnen van de organisatie is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo gaat elk nieuw bestuur op bestuursweekend, vinden er verschillende bestuursuitjes plaats en doen we ook veel leuke dingen samen na kantoortijden. 

Een bestuursjaar bij SHS Delft is heel veelzijdig:
er komt van alles op je pad!

Bovendien leer je ontzettend veel mensen kennen, denk aan architectenbureaus, investeerders, onze burgemeester en meer! Ook bouw je aan je professionaliteit en krijg je de mogelijkheid om je eigen doelen te stellen en je persoonlijk verder te ontwikkelen door middel van interessante trainingen van inspirerende professionals en de persoonlijke coach van het bestuur. 

FUNCTIES

Het bestuur wisselt twee keer per jaar, in september en februari, om de continuïteit van de organisatie te bewaken en om ervoor te zorgen dat er geen kennis verloren gaat. Hierbij schuift de secretaris na een half jaar door naar de functie voorzitter en wordt er dus elk half jaar naar een nieuwe secretaris gezocht. De funcite vastgoed/acquisitie komt ook elk halfjaar vrij. In september komt daarnaast ook de functie penningmeester vrij.

 • Tijdelijke transformatie
  Het hoofddoel van SHS Delft is het transformeren van leegstaand vastgoed voor tijdelijk gebruik naar betaalbare woningen voor studenten. SHS Delft zorgt voor de ontwikkeling van het ontwerp, aanbesteding, regelt de vergunningen en biedt bouwbegeleiding. Het bestuur kan helpen bij de bewonersselectie en zal een grote rol spelen bij de kwaliteitsbewaking van het project na oplevering. Kortom, op gebied van tijdelijk transformeren is de stichting in staat veel te bieden aan zowel investeerders als pandeigenaren.
 • Permanente transformatie
  De stichting is weliswaar opgericht met het doel om panden voor tijdelijke periode te transformeren, maar het bestuur is ook bereid panden voor onbepaalde tijd te transformeren. Dit is tot 2019 nog niet gebeurd, maar kan zeker wel gedaan worden. Ook hier kan SHS zelf het hele bouwproces doorlopen. De stichting hoopt de ambitie om duurzaamheid volledig te kunnen integreren in haar eerste permanente project.
 • Conceptontwikkeling
  Ook doet SHS aan conceptontwikkeling van leegstaande panden. Eerst wordt een casestudy naar een gebouw uitgevoerd waar een conceptontwikkeling(en) uit voortkomt. Hierbij worden zowel het sociale als bouwkundige aspect onderzocht. Wanneer een conceptoplossing vatbaar lijkt, is het bestuur in staat om een haalbaarheidsstudie uit te voeren met de bijbehorende begrotingen. SHS zal vooral betrokken zijn bij de beginfase van het project. De uitvoering wordt in dit geval uitbesteed.
 • Kennisdeling
  Kennisdeling is één van de hoofddoelstellingen van SHS Delft. Het bestuur geeft regelmatig presentaties aan ontwikkelaars en investeerders over haar kennis en ervaringen. Ook geeft SHS colleges aan studenten of helpt ze start-ups die hun nieuwe (duurzame) technologieën willen uitproberen. Het bestuur is altijd bereid om advies te geven en haar bevindingen te delen met andere partijen.
 • Prijsvragen/ Workshops
  SHS is ook in staat om een case te initiëren waarbij anderen gestimuleerd worden om oplossingen te bedenken. Dit kan in de vorm van een prijsvraag of workshop zijn, waarin eigenaar/investeerder in samenwerking met het bestuur een jurerende rol speelt.
bottom of page