top of page
Zoeken

Ontwerp een multifuntionele ruimte en win 1000 euro

Bijgewerkt op: 13 nov. 2023

SHS Delft zal op 1 januari 2015 de Studentenflat Aan ’t Verlaat opleveren en schrijft een ontwerpwedstrijd uit voor het ontwerp van de “multifunctionele ruimte” in dit gebouw. Het betreft een ruimte van ongeveer 170 m2.


De Studentenflat Aan ‘t Verlaat werd voorheen door GGZ gebruikt als zusterflat. Na tien jaar leegstand transformeert SHS Delft het naar studentenwoningen, waarna het voor een periode van tien jaar 150 studenten zal huisvesten.Deze studenten komen in 15 verschillende studentenhuizen te wonen, welke ieder een eigen gemeenschappelijke ruimte bevatten. Daarnaast bevat het gebouw echter ook een grote gemeenschappelijke ruimte die voor alle 150 studenten is bedoeld.


Deze ruimte bevindt zich op de begane grond van het gebouw en is voor iedere bewoner toegankelijk. De ruimte loopt van de hoofdingang van het gebouw tot de tuin, welke net als de gemeenschappelijke ruimte voor iedere bewoner toegankelijk is.

SHS Delft heeft een multifunctionele ruimte voor ogen waar de bewoners bijvoorbeeld kunnen ontspannen, in de tentamentijd kunnen studeren, eens in de zoveel tijd een lezing bij kunnen wonen of een borrel kunnen organiseren. Op deze manier moet de ruimte een meerwaarde vormen voor alle bewoners van het pand.

Meedoen?


De ontwerpwedstrijd is afgelopen, en op 9 maart 2015 is het winnende ontwerp bekend gemaakt.

Comentários


bottom of page