top of page
Zoeken

#Experiment wint ontwerpwedstrijd multifunctionele ruimte Studentenflat

Op 9 maart, tijdens de officiële opening van de Studentenflat Aan ‘t Verlaat, zijn de winnaars bekendgemaakt van de ontwerpwedstrijd.


Deze wedstrijd, uitgeschreven door SHS Delft, behelsde een te maken ontwerp voor een ruimte van ongeveer 170 vierkante meter op de begane grond van het gebouw. Deze ruimte kunnen de bewoners van de flat in de toekomst gebruiken voor uiteenlopende activiteiten zoals lezingen, filmavonden en studiebijeenkomsten.

In totaal 17 teams hebben uiteenlopende ontwerpen ingezonden, allen van zeer hoge kwaliteit. Daarvan zijn vijf teams geselecteerd die allen hun uitgewerkte plannen hebben gepresenteerd op de opening.
Bij deze feliciteren wij met trots:
Max Verhoeven en Maya van der Lande, met een meer dan verdiende 3e plaats. Zij hebben een bovenal huiselijke en warme sfeer gecreëerd door onder andere de toepassing van stoffen plafondplaten en vintage meubelen.

Jorik Bais en Midas Delnooz met een zeer functionele en goed te gebruiken plattegrond. Ook zijn de de door hen ontwerpen meubelen robuust, stoer en bovenal studentvriendelijk. Zij kunnen trots zijn op de behaalde 2e plaats.

De 1e plaats, met een beloning van 1000 euro, is behaald door #Experiment, ontworpen door een team bestaande uit Martijn Dalinghaus, Hedwig van der Linden, Koen Martens en Kevin Westerveld. Het gemaakte ontwerp is gedurfd, inventief en bovenal verwonderend. Met de multifunctionele meubels zijn verschillende sferen en settings te creëren door de bewoners van de Studentenflat Aan ‘t Verlaat, waardoor de ruimte voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Daarbij wordt één van de idealen van SHS Delft, namelijk duurzaamheid, goed vertegenwoordigd door het hergebruik van materialen en het gebruik van lokale producten. Dit ontwerp zal in de komende maanden worden gerealiseerd.

Comments


bottom of page