top of page
Image by Nathan Dumlao

RAAD VAN TOEZICHT

Het bestuur wordt geadviseerd en gecontroleerd door een multidisciplinaire raad van toezicht, welke in ieder geval zetelt voor een periode van drie jaar. De Raad is belast met het beoordelen en goedkeuren van beslissingen zoals gemaakt door het dagelijks bestuur, en bewaakt hierbij de stichtingsdoelen zoals geformuleerd in de statuten. Zij is in de bestuurshiërarchie het orgaan met het ultieme beslisrecht. Naast de controlerende taak heeft zij ook nog een adviserende rol. De Raad bestaat uit professionals uit verschillende takken van de vastgoedwereld.

cropped-HR_MKS6098-e1559134142172-1.jpg.webp

Sake Zijlstra

  • Linkedin

Voorzitter en Coach

Sake is momenteel werkzaam aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft, waarbij hij specifiek gespecialiseerd is in volkshuisvesting. 

cropped-Meinder_Booij_Portret_Cropped.jpg.webp

Meindert Booij

  • Linkedin

Architect

Meindert is architect en al ruim 32 jaar werkzaam bij architectenbureau Broekbakema. Hier is hij enige tijd co-directeur geweest. Daarnaast is hij lid geweest van ARK Gouda en is hij momenteel bestuurslid bij Stichting Atlas van Stolk.

cropped-Marjolijn-Versteegden.jpg.webp

Marjolijn Versteegden-Bakker

  • Linkedin

Global Solution Directeur

Marjolijn is bouwkundig ir en architect opgeleid in Delft. Naast diverse rollen afgelopen 28 jaar bij Arcadis heeft ze ook bestuur Pensioenfonds Arcadis en bestuur BNA gedaan. Momenteel is zij de Global Solution Directeur voor Net Zero Facilities & sustainable communities bij Arcadis.

cropped-image003-scaled-1.jpg.webp

Arda Basak

  • Linkedin

Projectontwikkelaar

Arda is in 2013 bestuurslid bij SHS Delft geweest en afgestudeerd aan de TU Delft in 2017. Momenteel werkt hij als projectontwikkelaar en associate partner bij Lingotto aan diverse complexe en uitdagende projecten op binnenstedelijke locaties.

cropped-karel-1.jpg.webp

Karel Sant

  • Linkedin

Gebiedsontwikkelaar en Commissaris

Karel is een interactieve gebiedsontwikkelaar en bestuurder van WoH BV. Daarnaast is hij commissaris en toezichthouder bij De Goede Woning Zoetermeer en Wijdezorg Zoeterwoude. Hiervoor bekleedde hij diverse management- en directiefuncties.

ADVIESRAAD

Brede kennis die de afgelopen jaren is opgedaan door de eerdere besturen is terug te vinden in de Adviesraad. De raad is vertegenwoordigd door enthousiaste oud-bestuursleden met kennis van onze stichting. Deze input levert een synergie op die van grote waarde is, en de slagvaardigheid die onze stichting kenmerkt ten goede moeten komen. 

SHS Delft bestaat al heel wat jaar en de stichting heeft al vele bestuursleden gehad. Via de link hieronder is een overzicht te vinden van alle bestuursleden van de stichting. 

Brenda Roelse.webp

Brenda Roelse

  • Linkedin

voormalig secretaris/ voorzitter

Eveline Scheffel.webp

Eveline Scheffel

  • Linkedin

voormalig penningmeester

Bas Jonker.webp

Bas Jonker

  • Linkedin

voormalig bestuurslid vastgoed

Maaike Gosselaar.webp

Maaike Gosselaar

  • Linkedin

voormalig secretaris/voorzitter

Eline van der Vossen.webp

Eline van der Vossen

  • Linkedin

voormalig bestuurslid vastgoed

bottom of page